· 

Hudson 350 - hogedruk pomp 350 BAR

Download
De ideale hogedruk machine voor gevelreiniging, industriële reiniging, scheepsreiniging of het verwijderen van graffiti.
De Hudson 350 is opgebouwd met een industriële, vloeistof gekoelde Kubota dieselmotor die door middel van een aangebouwde reductiekast rechtstreeks de Aquabar hogedrukpomp aandrijft.
De dieselmotor wordt gekoeld door middel van een warmtewisselaar. Het waswater wordt hierdoor voorverwarmd en vervolgens door een hoog rendement hogedruk verwarmingsspiraal op de gewenste eindtemperatuur gebracht. Met dit Ecoboiler verwarmingssysteem realiseert u een brandstofbesparing van 2 ½ liter per uur!
Standaard wordt deze machine voorzien van een “Waterkracht - Zero” drukregelsysteem die ervoor zorgt dat bij het sluiten van het hogedrukpistool de druk in de gehele persgroep wegvalt, van hogedrukpistool tot en met de hogedrukpomp, dus ook de hogedrukslang. Bij het hervatten van de werkzaamheden wordt de werkdruk van de installatie direct weer opgebouwd.De ingebouwde verwarmingsmodule zorgt voor de unieke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek© en heeft de laagste roetuitstoot van alle be
Hudson 350 film.mp4
MP4 video/audio bestand 59.5 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0