Hogedruk machines

Hogedruk machines · 16. maart 2021
Colorado 530 in Frankrijk
Een Colorado 530 aan het werk in Noord-Frankrijk. Met 500 BAR, heet water en een vuilfrees is de klant een oude coating laag aan het verwijderen uit een tankput.
Hogedruk machines · 10. maart 2021
Nieuw: elektrische hogedruk pomp
De eerste elektrische hogedruk pomp. Deze levert 400 BAR en 20 liter/min.
Hogedruk machines · 02. maart 2021
Veel verschillende nozzels!
Het gebruik van de juiste nozzel kan veel verschil uitmaken als er met een (ultra) hogedruk pomp wordt gewerkt. Bij Buhrmann Pressue Systems hebben we veel verschillende nozzels. Per klus stemmen we met de klant af welke nozzels het beste rendement levert voor de betreffende klus.
Hogedruk machines · 11. januari 2021
Verlichting in de pomp
Vanaf heden zijn jullie hogedruk pompen voorzien van verlichting in de bedieningsruimte.
Hogedruk machines · 04. januari 2021
Heel heet water!
Voor een klant hebben we een 3-tal hogedruk pompen voorzien van een externe thermometer om aan te tonen dat het water minimaal 96 graden celsius is en zo een productielocatie kosher te krijgen.
Hogedruk machines · 09. oktober 2019
Op de ultra hogedruk slangen van Buhrmann Pressure Systems zitten Polylok koppelingen om de slangen snel en eenvoudig te verbinden. Er is geen gereedschap nodig en is conform de SIR richtlijnen. Slangennetten, om bij langbreuk de slang op te vangen. Second skin ipv losse beschermslang, hiermee worden de slangen extra beschermd tegen slepen over de grond.
Hogedruk machines · 26. september 2019
De Hudson 250 is al een tijd te huur bij Buhrmann Pressure Systems B.V. maar nog niet eerder voorgesteld. Deze hogedruk pomp is voorzien van de volgende technische specificaties: - Max. druk 249 BAR (onder de SIR grens) - Max. flow 15 LTR/MIN - Heet water tot 80 graden C - Watertank met inhoud van 750 LITER - Kokend heet water techniek - Vonkenvanger Hierdoor is de machine heel breed inzetbaar: van gevelreiniging tot industriële reiniging!
Hogedruk machines · 30. mei 2019
Woensdag 29 juni zijn we op bezoek gegaan bij Hammelmann om de nieuwe Aquajet 08 te bekijken. Dit is een ultra hogedruk pomp met een werkdruk van 2500 BAR en een capaciteit van 18 liter/min. In combinatie met een pistool + roterende kop is deze pomp uitermate geschikt om harde materialen te breken, verf te verwijderen van staal, beton te slopen en staal te snijden.
Hogedruk machines · 15. mei 2019
https://cleantotaal.nl/artikelen/buhrmann-klanten-verdienen-geld-door-goede-hoge-druk-machine/
Hogedruk machines · 17. januari 2019
Uitleg Cirkel van Sinner

Meer weergeven