Hogedruk machines · 09. oktober 2019
Op de ultra hogedruk slangen van Buhrmann Pressure Systems zitten Polylok koppelingen om de slangen snel en eenvoudig te verbinden. Er is geen gereedschap nodig en is conform de SIR richtlijnen. Slangennetten, om bij langbreuk de slang op te vangen. Second skin ipv losse beschermslang, hiermee worden de slangen extra beschermd tegen slepen over de grond.
Vacuüm machines · 02. oktober 2019
Van klanten krijgen we geregeld de vraag over welke afstand je kan zuigen met de Dragonfly 40 vacuümhopper. Vandaag hebben we een test gedaan met nat zand over een afstand van 60 meter en 8 meter hoogteverschil. Ondanks dat het zand was zoog de machine het product met gemak op!
Hogedruk machines · 26. september 2019
De Hudson 250 is al een tijd te huur bij Buhrmann Pressure Systems B.V. maar nog niet eerder voorgesteld. Deze hogedruk pomp is voorzien van de volgende technische specificaties: - Max. druk 249 BAR (onder de SIR grens) - Max. flow 15 LTR/MIN - Heet water tot 80 graden C - Watertank met inhoud van 750 LITER - Kokend heet water techniek - Vonkenvanger Hierdoor is de machine heel breed inzetbaar: van gevelreiniging tot industriële reiniging!
01. juli 2019
Vandaag is Buhrmann Pressure Systems B.V. 1 jaar operationeel en daar moet natuurlijk op gedronken worden! Op naar een mooi 2e jaar met nog meer machines en service.
Hogedruk machines · 30. mei 2019
Woensdag 29 juni zijn we op bezoek gegaan bij Hammelmann om de nieuwe Aquajet 08 te bekijken. Dit is een ultra hogedruk pomp met een werkdruk van 2500 BAR en een capaciteit van 18 liter/min. In combinatie met een pistool + roterende kop is deze pomp uitermate geschikt om harde materialen te breken, verf te verwijderen van staal, beton te slopen en staal te snijden.
Hogedruk machines · 15. mei 2019
https://cleantotaal.nl/artikelen/buhrmann-klanten-verdienen-geld-door-goede-hoge-druk-machine/
Hogedruk machines · 17. januari 2019
Uitleg Cirkel van Sinner
Vacuüm machines · 25. oktober 2018
Deze foto's kregen we toegestuurd van Wenau Transport & Cleaning. Wenau heeft met spoed een klant geholpen met de Dragonfly 40 vacuumhopper van Buhrmann Pressure Systems om een verschoven lading korrels over te laden in grote kartonnen Bins. De vrachtwagen kon daarna weer veilig zijn weg vervolgen.
Hogedruk machines · 20. oktober 2018
De perfecte oplossing om IBC's, vaten, tankcontainers en tanks (tot 6 meter diameter) te reinigen: 1 of 2 Colorados 530 met een tankwaskop (ATEX Zone 0). Compacte set voor reinigen met 500 BAR tot 60 ltr/min en heet water! Nu te huur bij Buhrmann Pressure Systems BV.
Hogedruk machines · 05. september 2018
Nader belicht: Colorado 530

Meer weergeven