Hogedruk machines · 16. maart 2021
Colorado 530 in Frankrijk
Een Colorado 530 aan het werk in Noord-Frankrijk. Met 500 BAR, heet water en een vuilfrees is de klant een oude coating laag aan het verwijderen uit een tankput.
Hogedruk machines · 10. maart 2021
Nieuw: elektrische hogedruk pomp
De eerste elektrische hogedruk pomp. Deze levert 400 BAR en 20 liter/min.
Hogedruk machines · 02. maart 2021
Veel verschillende nozzels!
Het gebruik van de juiste nozzel kan veel verschil uitmaken als er met een (ultra) hogedruk pomp wordt gewerkt. Bij Buhrmann Pressue Systems hebben we veel verschillende nozzels. Per klus stemmen we met de klant af welke nozzels het beste rendement levert voor de betreffende klus.
Vacuüm machines · 19. februari 2021
Big Bag Box!
Met de big bag box kan er direct product in een big bag gezogen worden. Ideaal voor producten zoals isolatiemateriaal, biomassa en andere lichte producten.
Hogedruk machines · 11. januari 2021
Verlichting in de pomp
Vanaf heden zijn jullie hogedruk pompen voorzien van verlichting in de bedieningsruimte.
Hogedruk machines · 04. januari 2021
Heel heet water!
Voor een klant hebben we een 3-tal hogedruk pompen voorzien van een externe thermometer om aan te tonen dat het water minimaal 96 graden celsius is en zo een productielocatie kosher te krijgen.
Hogedruk machines · 09. oktober 2019
Op de ultra hogedruk slangen van Buhrmann Pressure Systems zitten Polylok koppelingen om de slangen snel en eenvoudig te verbinden. Er is geen gereedschap nodig en is conform de SIR richtlijnen. Slangennetten, om bij langbreuk de slang op te vangen. Second skin ipv losse beschermslang, hiermee worden de slangen extra beschermd tegen slepen over de grond.
Vacuüm machines · 02. oktober 2019
Van klanten krijgen we geregeld de vraag over welke afstand je kan zuigen met de Dragonfly 40 vacuümhopper. Vandaag hebben we een test gedaan met nat zand over een afstand van 60 meter en 8 meter hoogteverschil. Ondanks dat het zand was zoog de machine het product met gemak op!
Hogedruk machines · 26. september 2019
De Hudson 250 is al een tijd te huur bij Buhrmann Pressure Systems B.V. maar nog niet eerder voorgesteld. Deze hogedruk pomp is voorzien van de volgende technische specificaties: - Max. druk 249 BAR (onder de SIR grens) - Max. flow 15 LTR/MIN - Heet water tot 80 graden C - Watertank met inhoud van 750 LITER - Kokend heet water techniek - Vonkenvanger Hierdoor is de machine heel breed inzetbaar: van gevelreiniging tot industriële reiniging!
01. juli 2019
Vandaag is Buhrmann Pressure Systems B.V. 1 jaar operationeel en daar moet natuurlijk op gedronken worden! Op naar een mooi 2e jaar met nog meer machines en service.

Meer weergeven