· 

Colorado 530 - hogedruk pomp 500 BAR

Download
De ideale machine voor o.a. industriële reiniging, scheepsreiniging en werkplaatsreiniging.
De Colorado 530 is opgebouwd met een industriële vloeistof gekoelde Kubota dieselmotor die door middel van een tandriem overbrenging de industriële Pratissoli hogedrukpomp aandrijft. De turbo dieselmotor is uitgerust met een warmtewisselaar; primair aangesloten op het koelsysteem van de motor, secundair op de watertank en de zuigzijde van de hogedruk-pomp. Het voorverwarmde water wordt vervolgens door middel van een hoog rendement hogedruk verwarmingsspiraal op de gewenste eindtemperatuur gebracht. Met het Waterkracht Ecoboiler verwarmingssysteem wordt een brandstofbesparing tot 20% gerealiseerd!
Standaard wordt deze serie voorzien van een “Waterkracht - Zero” drukregelsysteem welke ervoor zorgt dat bij het sluiten van het hogedrukpistool de druk in de gehele persgroep wegvalt, van hogedrukpistool tot en met de hogedrukpomp, dus ook de hogedrukslang. Bij het hervatten van de werkzaamheden wordt de werkdruk van de installatie direct weer opgebouwd.
Colorado 530 film.mp4
MP4 video/audio bestand 58.4 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0